Diensten

Hypnose + voedingsadvies = succesvol gewichtsverlies !

Blijvend afslanken en een gezondere levensstijl in combinatie met hypnose ? Het kan ! Gedaan met diëten, geen gevecht meer met de weegschaal, gewoon alles blijven eten, alleen minder en bewuster, en vooral rust in je hoofd !
Diëten werken meestal alleen op korte termijn, de reden hiervoor is dat mensen vroeg of laat terug in hun oude eetgewoonten hervallen.
Met behulp van hypnose kunnen we jouw eetgewoonten aanpassen, zodat jij zonder dieet, en zonder moeite je streefgewicht bereikt, én behoudt.

Wat is een virtuele maagring ? Het is een denkbeeldige maagring die onder hypnose wordt aangebracht in jouw gedachten.
Het onderbewustzijn kent het verschil niet tussen realiteit en verbeelding, dus het gelooft dat die maagring daar écht zit ! Jouw lichaam geeft jou hetzelfde voldane gevoel, maar dan veel sneller.
Met de virtuele maagring heb je alle voordelen van een echte maagring zonder de nadelen van een operatie. Ook worden de onderliggende oorzaken van het overgewicht aangepakt, zoals emo-eten, suikerverslaving, negatief zelfbeeld, enz.

Voor wie geschikt ?

  • Volwassenen vanaf 18 jaar met overgewicht
  • Mensen die te veel eten, emo-eten, eet- en snoepbuien, suikerverslaving, …


Voor wie niet geschikt ?

  • Niet-gemotiveerde mensen die niet bereid zijn hun levensstijl aan te passen.

Wacht niet langer en maak vandaag al een afspraak, dan beginnen we samen aan je fitte, gezonde en slanke leven !

 Stoppen met roken is lastig omdat de gewoonte diep in het onderbewustzijn zit verankerd. Daardoor heb je last van ontwenningsverschijnselen als je op wilskracht of m.b.v. pleisters of kauwgom probeert te stoppen. Hypnose "herprogrammeert" je onderbewustzijn zodat het veel makkelijker wordt om "neen" te zeggen tegen deze slechte gewoonte. Het voordeel van stoppen met roken onder hypnose is dat je zowel bewust als onbewust een niet-roker wordt. Je ervaart dan ook weinig tot geen ontwenningsverschijnselen bij het stoppen met roken met behulp van hypnose.

Stress is een natuurlijke reactie van je lichaam die ervoor zorgt dat je alert en geconcentreerd blijft. Zodra je stress ervaart als iets wat je leven beheerst,  kan dit negatieve gevolgen hebben voor je gezondheid. Hypnose kan je helpen om je stress te verminderen en je te helpen ontspannen of om je stress te kanaliseren zodat je er beter mee om kan gaan.

Nagelbijten komt vaak voor bij jonge kinderen en tieners maar ook volwassenen hebben er last van. De oorzaak voor dat nagelbijten kan voor iedereen anders zijn maar de meest voorkomende redenen zijn verveling, stress of angst. Nagelbijten is niets meer dan een vervelende gewoonte of een vast ritueel.  Daarom werkt hypnose zo goed. Je onderbewustzijn gebruikt het nagelbijten om met die verveling, stress of angst om te kunnen gaan. Door hypnose wordt je onderbewustzijn opnieuw geprogrammeerd zodat dat oude, negatieve gedrag van nagelbijten kan vervangen worden door een nieuw, positief gedrag.

Een slechte nachtrust kan nefast zijn voor je gezondheid en je levenskwaliteit. Je voelt je moe, lusteloos, minder alert en prikkelbaar. Raak je moeilijk in slaap? Word je vaak wakker gedurende de nacht? Lig je te woelen? Hypnose kan je helpen om jou terug een kwaliteitsvollere slaap te geven.

Bij het gevoel te weinig zelfvertrouwen te hebben is het belangrijk na te gaan of het gaat om :
Lage zelfwaarde : wanneer je je over het algemeen als persoon heel waardeloos en onzeker voelt.
Laag zelfvertrouwen  wanneer je je voelt alsof je nooit zal slagen. Waardoor je weinig of geen moeite doet om iets te bereiken.
Slecht zelfbeeld : wanneer je gelooft dat je onaantrekkelijk of lelijk bent. Of je gelooft (al dan niet op een bewust niveau) dat je het niet verdient om er aantrekkelijk uit te zien. Een van de betere manieren om je problemen rond zelfvertrouwen, zelfwaarde en zelfbeeld te behandelen, is door de onderliggende problemen op te lossen. Dit kan met behulp van hypnose.

Veel mensen hebben last van één of andere vorm van angst of fobie die hun dagelijks leven erg kan beïnvloeden. Bijvoorbeeld angst voor wespen, voor spinnen, hoogtevrees, angst om te vliegen, angst om op de autosnelweg te rijden, sociale angsten … Veel mensen hebben het gevoel dat ze door die angst(en) niet meer optimaal kunnen functioneren. Hypnose is een effectief hulpmiddel om van uw angst(en) verlost te geraken.

Pijn is meestal een signaal dat er iets fout zit, maar de beleving van die pijn kan wel beïnvloed worden door middel van hypnose. Bij chronische pijn heeft de pijn geen functie, tijdens een hypnosesessie vragen we je onderbewustzijn dan ook om die pijnsignalen niet meer door te geven. Als er dus helemaal geen reden is om pijn te hebben schakelen we met hypnose dat signaal uit. Dankzij hypnose kan bv. hoofdpijn of migraine draaglijker gemaakt worden om er nog mee te kunnen functioneren, de pijn wordt minder hevig en je hebt de controle over jezelf terug. In sommige gevallen kan de pijn zelfs volledig verdwijnen.

Een allergie is een overdreven reactie van het immuunsysteem op een allergeen, een stof van buitenaf die bij iemand een allergische reactie oproept. Allergenen zijn voor de meeste mensen vaak volstrekt ongevaarlijke stoffen zoals honden, katten, pollen of noten. Als iemand allergisch is herkent het immuunsysteem deze ongevaarlijke stoffen niet als ongevaarlijk en reageert hier juist heel erg op. Het lichaam reageert dus overdreven op een ongevaarlijke stof door antistoffen aan te maken. Deze antistoffen zorgen voor de allergische reactie zoals jeuk, tranende ogen, benauwdheid en huiduitslag. De jeuk, brandende ogen of uitslag komt dus niet door het allergeen, maar is een reactie van de antistoffen van het lichaam zelf. Bij de allergie behandeling richt de hypnotherapeut zich op het herprogrammeren van het immuunsysteem. Als de oorspronkelijke 'vergissing' in het afweersysteem is rechtgezet, blijft de allergische reactie uit. Door dit herprogrammeren wordt de impuls van buiten losgekoppeld van de reactie binnen. Iedere allergie die zich later in je leven heeft gemanifesteerd, en dus niet is aangeboren, kan verholpen worden met behulp van hypnose. Schaaldieren, noten, kattenhaar, pollen, ..

En er is nog zoveel meer mogelijk!
Staat jouw probleem er niet bij? Zit je ergens mee en kom je er zelf niet uit?
Laat me weten waar je mee zit.
Dan zoeken we samen naar een oplossing!
Hypnosepraktijk Ann Fieuw - Logo

Gegevens

Hoverheide 53, 2540 Hove

Hypnosepraktijk Ann Fieuw CommV.

[email protected]

BE0773.396.341.


© Copyright 2022 Celegens