Diensten

Herken je dit ?

•    Je probeert al jaren af te slanken en toch lukt het niet
•    Je hebt al meerdere diëten gevolgd zonder blijvend resultaat
•    Je hebt geen zin meer om je van alles te ontzeggen en honger te lijden
•    Je hebt door je overgewicht weinig zelfvertrouwen 
•    Je voelt je minder fit en je hebt weinig energie
•    Je verstopt jezelf in lossere kleren, je kijkt niet meer in de spiegel en vermijdt zelfs feestjes en mensen

Hoe fijn zou het zijn als …

•    Je nooit meer hoeft te diëten en gewoon alles kan eten zonder schuldgevoel 
•    Je blijvend kan afslanken op een manier waarbij eten niet meer centraal staat 
•    Je bewustere keuzes maakt en daardoor ook kan genieten van je maaltijden 
•    Je je zelfverzekerd voelt over hoe je eruit ziet en over wie je bent 
•    Je een gezond, slank en energiek lichaam hebt 
•    Je terug straalt en weer alle kleren kunt dragen die je wilt dragen 

Ook jij kunt dit bereiken wanneer je voor de kracht van hypnose kiest ! 

Diëten werken alleen op korte termijn, de reden hiervoor is dat mensen vroeg of laat terug in hun oude eetgewoonten hervallen.
Met behulp van hypnose kunnen we jouw eetgewoonten op lange termijn aanpassen, zodat jij zonder dieet, en zonder moeite een gezond gewicht bereikt, én behoudt.

Het Virtuele Maagring Programma verandert de manier waarop je over eten denkt.  Het is een effectieve methode om op een gezonde en veilige manier af te slanken.   
Het is geen dieet, het is een verandering in je levensstijl, in je eetgewoontes en vooral in je mentale instelling.   De knop in je hoofd moet worden omgedraaid naar ander eetgedrag en vooral naar een gezonder leven.
De virtuele maagring of maagband laat je toe om alles te blijven eten, maar zorgt ervoor dat je minder en bewuster gaat eten.  En omdat je je niets hoeft te ontzeggen, ben je bevrijd van die constante drang, zin en trek naar eten.
Om blijvend gewicht te verliezen is een definitieve verandering in je gewoontes en patronen nodig.   
Het werkt, zoals alle hypnose, op onbewust niveau.  Want daar ligt de oorzaak van jouw eetpatroon.  Daar liggen jouw emoties, gevoelens, gewoontes en patronen, die er telkens weer voor zorgen dat je doelen niet worden gehaald.
Om blijvend gewicht te verliezen is een definitieve verandering in je gewoontes en patronen nodig.
Met behulp van hypnose installeren we nieuwe gewoontes en patronen die je op lange termijn wél kunt volhouden.  Je leert opnieuw naar je lichaam te luisteren.  Je leert om gezonde keuzes te maken omdat je dat zelf wilt, en niet omdat iemand dat jou oplegt.
Je eet alleen nog als je écht honger hebt, niet uit emotie of uit verveling.  Je kan minder eten en je hebt toch een voldaan gevoel, waardoor jij makkelijk kan stoppen met eten.  Jij kiest als vanzelfsprekend voor gezond eten, je gaat meer bewegen, en je drinkt meer water. 
Met jouw nieuwe levensstijl stop je nooit meer, het gewichtsverlies volgt op deze manier automatisch, veilig en vanzelf.

Afslanken begint tussen je oren. Zolang jij eten blijft zien als een manier om met jouw emoties en gevoelens om te gaan, of eet uit gewoonte of omdat je het zo hebt aangeleerd, blijft het een strijd.
Het programma pakt daarom ook de onderliggende oorzaken (emo-eten, suikerverslaving,  overeten, negatief zelfbeeld, enz. ), van jouw overgewicht aan, zodat je eindelijk definitief de knop om kunt zetten en bevrijd zal zijn van je eeuwige strijd tegen de kilo’s.

Voor wie geschikt ? 
•    Volwassenen vanaf 18 jaar met veel of weinig overgewicht 
•    Mensen die teveel (of heel de dag door) eten, emo-eten, eet- en snoepbuien, suikerverslaving, …

Voor wie niet geschikt ? 
•    Niet-gemotiveerde mensen die niet bereid zijn hun levensstijl aan te passen.

Wacht niet langer en maak vandaag al een afspraak, dan beginnen we samen aan je fitte, gezonde en slanke leven!
 

 Stoppen met roken is lastig omdat de gewoonte diep in het onderbewustzijn zit verankerd. Daardoor heb je last van ontwenningsverschijnselen als je op wilskracht of m.b.v. pleisters of kauwgom probeert te stoppen. Hypnose "herprogrammeert" je onderbewustzijn zodat het veel makkelijker wordt om "neen" te zeggen tegen deze slechte gewoonte. Het voordeel van stoppen met roken onder hypnose is dat je zowel bewust als onbewust een niet-roker wordt. Je ervaart dan ook weinig tot geen ontwenningsverschijnselen bij het stoppen met roken met behulp van hypnose.

Het rookstopprogramma bestaat uit twee sessies.  Tijdens de eerste sessie nemen we de drang naar nicotine en sigaretten weg.  Vervolgens verankeren we deze veranderingen stevig in het brein.  Je verlaat deze sessie als een niet-roker.
In de tweede sessie versterken we alle suggesties, en zorgen we ervoor dat de kans op hervallen drastisch wordt verminderd.  Hierdoor ben je gewapend om de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien.

 

 

 

Stress is een natuurlijke reactie van je lichaam die ervoor zorgt dat je alert en geconcentreerd blijft. Zodra je stress ervaart als iets wat je leven beheerst,  kan dit negatieve gevolgen hebben voor je gezondheid. Hypnose kan je helpen om je stress te verminderen en je te helpen ontspannen of om je stress te kanaliseren zodat je er beter mee om kan gaan.

Nagelbijten komt vaak voor bij jonge kinderen en tieners maar ook volwassenen hebben er last van. De oorzaak voor dat nagelbijten kan voor iedereen anders zijn maar de meest voorkomende redenen zijn verveling, stress of angst. Nagelbijten is niets meer dan een vervelende gewoonte of een vast ritueel.  Daarom werkt hypnose zo goed. Je onderbewustzijn gebruikt het nagelbijten om met die verveling, stress of angst om te kunnen gaan. Door hypnose wordt je onderbewustzijn opnieuw geprogrammeerd zodat dat oude, negatieve gedrag van nagelbijten kan vervangen worden door een nieuw, positief gedrag.

Een slechte nachtrust kan nefast zijn voor je gezondheid en je levenskwaliteit. Je voelt je moe, lusteloos, minder alert en prikkelbaar. Raak je moeilijk in slaap? Word je vaak wakker gedurende de nacht? Lig je te woelen? Hypnose kan je helpen om jou terug een kwaliteitsvollere slaap te geven.

Bij het gevoel te weinig zelfvertrouwen te hebben is het belangrijk na te gaan of het gaat om :
Lage zelfwaarde : wanneer je je over het algemeen als persoon heel waardeloos en onzeker voelt.
Laag zelfvertrouwen  wanneer je je voelt alsof je nooit zal slagen. Waardoor je weinig of geen moeite doet om iets te bereiken.
Slecht zelfbeeld : wanneer je gelooft dat je onaantrekkelijk of lelijk bent. Of je gelooft (al dan niet op een bewust niveau) dat je het niet verdient om er aantrekkelijk uit te zien. Een van de betere manieren om je problemen rond zelfvertrouwen, zelfwaarde en zelfbeeld te behandelen, is door de onderliggende problemen op te lossen. Dit kan met behulp van hypnose.

Veel mensen hebben last van één of andere vorm van angst of fobie die hun dagelijks leven erg kan beïnvloeden. Bijvoorbeeld angst voor wespen, voor spinnen, hoogtevrees, angst om te vliegen, angst om op de autosnelweg te rijden, sociale angsten … Veel mensen hebben het gevoel dat ze door die angst(en) niet meer optimaal kunnen functioneren. Hypnose is een effectief hulpmiddel om van uw angst(en) verlost te geraken.

Pijn is meestal een signaal dat er iets fout zit, maar de beleving van die pijn kan wel beïnvloed worden door middel van hypnose. Bij chronische pijn heeft de pijn geen functie, tijdens een hypnosesessie vragen we je onderbewustzijn dan ook om die pijnsignalen niet meer door te geven. Als er dus helemaal geen reden is om pijn te hebben schakelen we met hypnose dat signaal uit. Dankzij hypnose kan bv. hoofdpijn of migraine draaglijker gemaakt worden om er nog mee te kunnen functioneren, de pijn wordt minder hevig en je hebt de controle over jezelf terug. In sommige gevallen kan de pijn zelfs volledig verdwijnen.

Een allergie is een overdreven reactie van het immuunsysteem op een allergeen, een stof van buitenaf die bij iemand een allergische reactie oproept. Allergenen zijn voor de meeste mensen vaak volstrekt ongevaarlijke stoffen zoals honden, katten, pollen of noten. Als iemand allergisch is herkent het immuunsysteem deze ongevaarlijke stoffen niet als ongevaarlijk en reageert hier juist heel erg op. Het lichaam reageert dus overdreven op een ongevaarlijke stof door antistoffen aan te maken. Deze antistoffen zorgen voor de allergische reactie zoals jeuk, tranende ogen, benauwdheid en huiduitslag. De jeuk, brandende ogen of uitslag komt dus niet door het allergeen, maar is een reactie van de antistoffen van het lichaam zelf. Bij de allergie behandeling richt de hypnotherapeut zich op het herprogrammeren van het immuunsysteem. Als de oorspronkelijke 'vergissing' in het afweersysteem is rechtgezet, blijft de allergische reactie uit. Door dit herprogrammeren wordt de impuls van buiten losgekoppeld van de reactie binnen. Iedere allergie die zich later in je leven heeft gemanifesteerd, en dus niet is aangeboren, kan verholpen worden met behulp van hypnose. Schaaldieren, noten, kattenhaar, pollen, ..

En er is nog zoveel meer mogelijk!
Staat jouw probleem er niet bij? Zit je ergens mee en kom je er zelf niet uit?
Laat me weten waar je mee zit.
Dan zoeken we samen naar een oplossing!
Hypnosepraktijk Ann Fieuw - Logo

Gegevens

Hoverheide 53, 2540 Hove

Hypnosepraktijk Ann Fieuw CommV.

[email protected]

BE0773.396.341.


© Copyright 2024 Celegens