Reviews


Michel - Virtuele maagring

Beste Ann, Lang heb ik getwijfeld om de stap te zetten om een afspraak met u te maken om een virtuele maagring te laten zetten. Vanaf de eerste sessie voelde ik dat er iets aan het veranderen was. Nu, na 3 sessies, ben ik blij dat ik gekomen ben. Mijn gewicht was 87 kg en zelfs tijdens de sessies was ik al 2 kg kwijt. Momenteel weeg ik 78 kg en heb ik mijn streefgewicht bereikt. Nu wil ik zelfs gaan naar 75 kg. Dit gaat zeer gemakkelijk en ik kan alles eten. Ik volg de afspraken en dat gaat zonder problemen.
Bedankt Ann, Michel.

Ilse – Virtuele maagring


Hallo Ann,
Hierbij mijn "verhaal" om met anderen te delen :
Toen een vriendin me vertelde dat ze zich net had laten hypnotiseren om haar te helpen met vermageren stond ik daar aanvankelijk toch ietwat sceptisch tegenover. Omdat ik zelf al een tijdje besefte dat het tijd was om iets aan mijn extra kilo's te doen (maar er maar niet toe kwam) werd mijn nieuwsgierigheid geprikkeld en ging ik op het internet op zoek naar informatie hierover. Daar vond ik ook enkele getuigenissen van mensen die het probeerden en er enthousiast over waren. Ook mijn vriendin boekte al snel resultaat en gaf me jouw gegevens door. Zo kwam ik dan enkele maanden geleden bij jou terecht. Al na de eerste sessie waren mijn twijfels over deze methode verdwenen en voelde ik mij super gemotiveerd om te kappen met mijn oude gewoontes. Ik was ervan overtuigd om mijn gemaakte voornemens in daden om te zetten. De twee volgende sessies zetten mijn moed om het heft in handen te nemen enkel nog maar kracht bij. Iedere avond luisterde ik trouw naar het audio bestandje dat je mij meegaf. Ik moet zeggen dat het mijzelf verbaasd heeft dat het toch wel vrij gemakkelijk gegaan is. Er is eigenlijk niets dat ik niet meer mocht of kon eten, ik heb enkel mijn porties aangepast en geen tussendoortjes gegeten. Ik heb geleerd om traag te eten en goed te kauwen en vooral, om opnieuw meer water te drinken. Dat wordt op den duur een gewoonte. Sporten deed ik al dus dit was niet echt een aanpassing. Met relatief weinig moeite, maar wél vanuit een gedreven motivatie (zonder dat lukt het niemand), ben ik langzaam maar zeker een tiental kilo's kwijtgeraakt. Ik voel mijzelf stukken beter in mijn vel en heel regelmatig krijg ik een complimentje over mijn "slanke lijn". Dat doet zo'n deugd!
Ik ben echt super blij dat ik deze stap gezet heb en raad het iedereen die op een eenvoudige manier en zonder "dieet", simpelweg door enkele gewoonten te doorbreken, op zijn streefgewicht wil komen, aan!
Ilse

Nancy – Virtuele maagring


Hallo Ann,
Ik wil je bedanken voor de hulp dat je mij gegeven hebt om af te slanken.
Ik had nooit gedacht dat afslanken onder hypnose zo gemakkelijk ging zijn. Ik had er eerst een beetje mijn twijfels over 🤔omdat ik dacht dat je niet kan afvallen, terwijl je alles mag blijven eten. Wel kleinere porties maar toch...
Maar al gauw merkte ik dat het echt wel hielp zonder al teveel moeite. Ondertussen heb ik mijn doel al bereikt (streefgewicht 57kg ) en dat in enkele weken tijd. Ongelooflijk 😄
Dikke merci Ann.
Groetjes Nancy

Riwa – Vliegangst


Hey Ann,
Ik was benieuwd hoe het ging zijn om de eerste keer te vliegen na de sessie . Ergens wilde ik geloven dat het direct ging werken en ergens dacht ik dat ik toch nog zeker bang ging zijn tijdens het opstijgen omdat dit al zo lang is sinds ik mij kan herinneren.
Het opstijgen verliep met meer turbulentie dan gewoonlijk. Normaal gezien zou ik met mijn ogen dichtgeknepen, mijn hart tegen 130 per minuut en mijn nagels in de armleuning zitten. Wow ! Ik ben echt onder de indruk. Ik voelde geen greintje angst ! Ik zat gewoon ontspannen in de stoel , probeerde een beetje te slapen omdat het een vroege vlucht was en was ook eigenlijk deels euforisch omdat ik merkte dat ik niets van angst voelde. Het opstijgen is normaal een hel voor mij en nu kon ik gewoon genieten . Tijdens de turbulentie net hetzelfde . Het voelde alsof mijn onderbewustzijn dacht aan de rollercoaster die je beschreef tijdens de hypnose en de gevoelens van angst zijn zelfs niet naar boven gekomen.
Ik had niet verwacht dat het na 1 sessie al zo’n effect kon hebben . Ik ben zo blij dat ik nu niet telkens moet stressen voor ik op reis vertrek omdat ik mij zorgen maak om de vlucht.
Er zijn veel mensen die me gevraagd hebben om te laten weten of het nu werkt en nu kan ik dit zeker bevestigen .
Super hard bedankt !
Zonnige groetjes uit Tenerife,
Riwa

Sarah – Rookstop


Dag Ann,
Het gaat kei goed! Niets meer gerookt. Zelfs al eens een glas wijn gedronken en het ging heel goed. Sigaretten zijn het huis uit, voel mij elke dag beter. Geen bijwerkingen tot nu toe.
Ik hoop van harte dat ik het volhoud.
Fingers crossed.
Bedankt om er achter te horen en nog een fijne avond.
Groetjes, Sarah

G.L. – Virtuele maagring


Dag Ann,
Je hebt me al enkele keren gevraagd iets neer te schrijven over mijn ervaring met ‘vermageren onder hypnose’.
Tijdens de maanden september-oktober 2020 heb ik bij jou hypnose sessies gevolgd voor mijn gewicht.
Eigenlijk meer met een gevoel van ‘baat het niet, dan schaadt het niet’.
Ik was al snel de eerste 2 kg kwijt en ben dan toch 5 kg afgevallen op enkele weken.
Mijn streefgewicht was 63 kg maar ben toch tot 61,8 kg geraakt zonder eigenlijk op dieet te zijn.
Nu schommelt mijn gewicht rond de 63 kg, mijn streefgewicht. Maar het fijne is : ik eet alles !!!!
Geen dieet meer voor mij.

Bedankt om me op weg te helpen.
Groetjes. GL

S.G. – Virtuele maagring


Dag Ann,
Eerst en vooral wil ik je bedanken voor de hulp om eindelijk op een gezonde manier te vermageren. Het is inmiddels geleden van eind december dat ik bij jou hypnose sessies heb gevolgd voor mijn gewicht en vooral om mijn suikerwaarde onder controle te krijgen. Na bloedonderzoek is gebleken dat mijn suiker van 7.3 naar 6.2 is gezakt wat heel goed is, ondertussen ben ik ook al 7 kg afgevallen zonder eigenlijk op dieet te zijn. Ik heb ondertussen ook mijn verhaal verteld aan mijn collega en zij ging ook contact met je opnemen.
Bedankt om me op weg te helpen.
Groetjes
S.G.

Peter – Virtuele maagring


Top praktijk,Na alles geprobeerd van weken vasten tot soep dieet,na heel veel jaren jojo effect ging het met hypnose goed en direct,ondertussen 13 kilo verloren en ook de suiker onder controle.

Anne – Angsten en stress


Sinds mijn 12de kamp ik met verschillende angsten en stress. Vooral door onzekerheid en verlegenheid.
Ik heb er al een zoektocht van enkele jaren opzitten. Uiteindelijk ben ik bij Ann terecht gekomen.
Ik leerde reeds zelfhypnose toepassen maar verbetering was van korte duur.
Ann liet me direct op mijn gemak voelen.
Hypnose is een aangename ervaring. Je komt snel tot rust en de dingen die Ann zegt beuren je op en zijn bedoeld om je onderbewustzijn te stimuleren om anders naar de dingen te kijken.
Ik voelde me heel rustig na de sessie.
Ik heb wel een opstoot van angsten gehad de dag erop. Precies of alles kwam terug naar boven. Ik had me voorgenomen dat dit bij het proces hoorde.
De dagen erop waren opnieuw rustiger. Ik hoop en vertrouw erop dat dit een stap in de goede richting is.
Nogmaals bedankt Ann. Ik vond het een aangename ervaring.
Groetjes X
Anne

Luc – Fobie voor bloed, dokters en ziekenhuizen


Ik kampte reeds 53 jaar met angsten voor ziekenhuizen, dokters, bloed enz.
Het was een tijdje beter door Yoga lessen te volgen, door middel van buikademhaling kon ik rustiger en minder angstig worden.
Maar na verloop van tijd hielp dit niet meer.
Daarop heb ik besloten om het te proberen via hypnose.
Voorafgaand aan de eerste sessie werd mij een aantal vragen gesteld. O.a. waarvoor ik angsten had, of ik wist wat de oorzaak kon zijn.
Waarom ik koos om het met hypnose te proberen.
Ik werd vriendelijk en rustig ontvangen en was direct gerust gesteld.
Na een gesprek werd dan begonnen met de ontspanning todat ik in een hypnose toestand kwam. Dit ging relatief éénvoudig.
Je moet er wel voor openstaan en uit vrije wil naar de sessies gaan.
Na een paar minuten werd ik zeer rustig en werd mijn onderbewustzijn aangewakkerd door Ann. Een vreemde maar zalige gewaarwording.
Zo gingen we de angsten en fobiëen stelselmatig oplossen.
De sessie duurde 1.5 u, maar was zo voorbij.
De dag erna kon ik met gemak verhalen aanhoren over ziekenhuizen, operaties enz. Ongeloofelijk maar waar.
Tijdens een 2de sessie werden dan andere zaken zoals stress, hartkloppingen, zenuwen aangepakt.
Ook dat heeft success, maar dit heeft meer tijd nodig om volledig te werken.
Ik kan hypnose enkel maar aanraden.

Martine – virtuele maagring


Bij het zien van de foto’s van Ann „voor en na“ de hypnose enkele jaren geleden gingen de beelden me niet meer uit het hoofd. Dat vond ik gewoonweg fantastisch. Vooral ook: hoe lukt dat? Als Ann dan zelf met eigen opleiding „afslanken met hypnose“ begon, was de zin haar te contacteren een vurige wens maar had wel veel respect voor deze beslissing. Stel je voor dat het eens niet zou lukken … plus de vraag: "en dan nooit meer iets lekkers???". In het voorjaar 2019 hakte ik dan eindelijk de knoop door en nam met Ann contact op. Wel met grote schrik ook omwille van de hypnose want: wat is dat, wat gebeurt er met me??
De hypnose op zich was verre van een schrikwekkende ervaring en bij Ann voelde ik me direct in goede handen. De moment dat ik weer naar huis reed onmiddellijk na de eerste sessie merkte ik dat er iets in me was veranderd. Moeilijk te beschrijven. Maar bij de daaropvolgende maaltijd kon ik plotseling niet meer veel eten, daarenboven enkel traag eten. Een aangeboden praline van mijn tante als snoepje bij de koffie leek me voor de eerste keer in mijn leven niet lekker!? Ondertussen zijn we bijna 2 jaar verder en lust ik zeker en vast wel chokolade (zou echt te spijtig zijn)! Maar de overdadige snoepbuien zijn sindsdien verdwenen. Practisch vanzelf! Anders als gedacht, was het helemaal geen kastijding! De obsessie naar koekjes & co was al onmiddelijk na de eerste sessie verdwenen. Het beluisteren van Ann’s audio bestandjes in de eerste weken was zeker een mentale steun. 7 kg ben ik in verloop van de eerste 2-3 maanden afgevallen. En daar bleef het dan bij. Maar vond het niet erg: tenslotte had ik dit „nieuwe“ oude gewicht al 30 jaar lang niet meer op de weegschaal zien staan. Nu anderhalf jaar later is het ondertussen nog een cijfertje minder geworden. En de weegschaal geraakte in 2020 bij mij flink onder het stof, werd maandelang niet aangeraakt! Voor het eerst in mijn leven zijn diëten geen centraal thema meer, eet ik zeker anders als vóór de hypnose-session, maar in elk geval eet ik wat ik graag eet. Gewoonweg een bevrijding niet meer elke koffiekoek achterna te moeten hollen ;-) Dank je Ann!!  

Elise – Virtuele maagring


Hey Ann,
Zoals afgesproken zal ik je nog regelmatig een update geven van hoe het met me gaat na de hypnose.
SUPER! We zijn nu 2 weken verder en 2 kilo minder zwaar, MAAR het belangrijkste ik slaap veel beter EN ik voel me echt goed in mijn vel. Of ik nu veel of weinig kilo's ga afvallen, het gevoel is veel belangrijker.
Voor het nagelbijten heb ik het idee dat ik sinds de sessie niet meer gebeten heb, maar dat moet ik nog even langer volhouden om resultaat te zien.
Ik ben ZOOO blij dat ik de stap naar jou heb gezet en ik hoop ook echt dat vele andere die zich niet goed mee in hun vel voelen deze stap gaan zetten.
De eerste sessie zat ik met tranen in je zetel omdat ik me zo slecht voelde en nu straal ik gewoon!
Alvast dikke merci voor alles en we horen elkaar nog!
Fijne feesten!
Elise

Lien – Rijangst


Hallo allemaal, ik wil een heel positief verhaal delen met mensen die net als ik vroeger, twijfelen aan de werking van hypnose. Ik kende Ann al een aantal jaren en ik wist dat ze supergoede resultaten behaalde met het plaatsen van een “virtuele maagband”. Zij deelde haar ervaringen online en de metamorfose was enorm! Iedere keer keek ik met open mond naar haar geweldige prestaties. Ik praatte veel met haar over hypnose en nadat ze zelf haar diploma ging halen, was ik dan ook bereid om een sessie bij haar te volgen, niet om te vermageren maar om mijn angst om auto te rijden te kunnen beheersen. Ik heb altijd schrik gehad om auto te rijden. Jaar per jaar werd dit erger, tot het mijn leven ging beheersen en ik bijna niet meer naar buiten ging. Het verkeer werd drukker, vele straten in stad Antwerpen of in de plakgemeentes werden enkelrichting, mijn gps kon de veranderingen niet volgen, ik reed verloren, mijn angst werd alsmaar groter. Soms raakte ik in paniek als ik IN de auto zat en dat werden gevaarlijke toestanden. Ik reed fout, raakte de weg kwijt, belde in paniek en “boos” naar diegene waar ik aanvankelijk heen moest en reed tenslotte gewoon terug naar huis. Op de duur lag ik 's avonds vol stress in mijn bed als ik wist dat ik de dag nadien ergens heen moest. Ik nam heel vaak het openbaar vervoer, maar waar ik woon is dat niet zo uitgebreid, dus er moest iets gebeuren. Ik ben toen een sessie bij Ann gaan volgen. Het is al een paar jaar geleden en Ann heeft de gave om je ontzettend goed op je gemak te stellen. Je hoeft niets van gêne te hebben, het gaat er heel gemoedelijk aan toe, het is zelfs heel ontspannend. Je mag je ogen toe doen, ik zat recht, moest niet liggen en Ann begon te praten en je beeldt je dingen in. De terugweg naar huis was al onmiddellijk relax!
Het is en blijft ontzettend “raar” maar ik kan met het hand op het hart zeggen dat mijn schrik WEG is!!! Gewoon weg! Na al die tijd vind ik het nog elke keer ontzettend verrassend hoe vlot ik durf te rijden. Ik rijd nu niet bepaald echt midden in een grote stad, maar doe wel autostrades. Ik ben in het nabije verleden bv. naar een nieuw pedicure gereden en op de terugweg was ik weeral verdwaald. Toen dacht ik bij mezelf : “wat kan er me nu gebeuren? Niets hé?” Dus ik heb 3 keer de weg gevraagd en kon er bij mezelf zelfs om lachen. (ook al heb ik er 50 minuten over gedaan om van een grensgemeente naar mij thuis te rijden) Ik rijd naar Limburg zonder problemen, mijn handen zijn niet meer verkrampt als ik aankom, omdat ik mijn stuur niet meer zo krampachtig vasthoud. Vorige week ben ik op vraag van mijn dochter met haar naar een dorp gereden omdat ze daar iets moest ophalen. Zonder aarzelen heb ik direct toegestemd. Mijn kinderen kijken me dan nog steeds heel verrast aan van “euh mama, ga jij dat doen?”... Geen probleem meer. Ik kan er zelf geen uitleg aan geven, maar Ann haar hypnosetechnieken hebben een stuk van mijn dagelijks leven heel erg verbeterd.
Een dikke dankjewel daarvoor. “Mindset is everything”, las ik onlangs en ik dacht : “inderdaad” !!!
Lien

Hypnosepraktijk Ann Fieuw - Logo

Gegevens

Hoverheide 53, 2540 Hove

HYPNOSEPRAKTIJK ANN FIEUW CommV.

[email protected]

BE0773.396.341.